BROODJE GAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Gab. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 17:00 Een prima broodje a la van Kootje
18 jan 2023 om 7:45 Lekkere broodjes, vlotte bezorging
13 jan 2023 om 16:22 Erg lekkere broodjes!
20 dec 2022 om 16:08 Heerlijke verse broodjes met fillet americain en ei !! Zeer snelle bezorging..Beste broodjes in Amstelveen!
12 dec 2022 om 20:17 Great quality fresh sandwiches ! First time I ordered from Broodje Gab and my guests and I were very pleased. Highly recommended
8 nov 2022 om 15:38 Food was tasty, however if compared to other places the sandwiches are quite small
7 nov 2022 om 16:39 Er stond dat het 40 min zou duren vervolgens ma deze 40 min heeft er 40 minuten gestaan dat het elk moment bezorgd kon worden maar helaas was dat te laat voor mij toen heb ik vervolgens 3keer gebeld en werd en werd er niet opgenomen en toen ik
14 okt 2022 om 14:46 De broodjes waren prima maar de bezorgtijd was waanzinnig lang. Ook jammer dat er een broodje kip-mango werd bezorgd in plaats van kip-pesto. Daar maar niet over gebeld want we hadden al meer dan een uur op ons eten moeten wachten.
12 okt 2022 om 22:22 Broodje mozarella heel zout
26 aug 2022 om 13:30 Heerlijke broodjes alleen de pastrami was voorheen flinterdun in snippers gesneden en nu grote en dikkere plakken. Minder smakelijk
27 jul 2022 om 15:58 Oud brood en zuinig met beleg.
13 jul 2022 om 21:28 Eten prima, maar bied op zn minst aan om de bezorgkosten te vergoeden als het twee uur geduurd heeft. Begrijp nog niet hoe het mis is gegaan. En geef niet na een uur aan dat het eten onderweg is, errgg frustrerend.